Szolgáltatásaink

Cégünk fő tevékenységi köre a projektmenedzsment és a projekt tanácsadás a magyar piacon működő mikro-, kis-, közép és nagyvállalatok vezetőinek és munkatársainak.
Szolgáltatási palettánk folyamatosan bővül, alkalmazkodva a folyamatosan változó piaci környezethez.

Legfőbb célunk üzleti partnereink elvárásainak és igényeinek teljes körű feltérképezése és azok minél magasabb színvonalon történő kielégítése többéves szakmai tapasztalat, széleskörű szakmai és üzleti kapcsolatrendszer, valamint a piacon előforduló legújabb trendek és módszertanok alkalmazásának segítségével.

Projekt tanácsadás

A cég fő profilja a projektmenedzsment tanácsadás, a projektmenedzsment feladatok teljes körű ellátása. Szervezetünk naprakész információt nyújt a hazai valamint a nemzetközi forrásszerzési lehetőségekről egyaránt.

Vállalati tanácsadás

A vállalati tanácsadás iránti igény legfőbb oka a szervezetekben felmerülő problémák, lehetőségek felismerése, az adható válaszok kidolgozása, az alkalmazható legjobb gyakorlat „bestpractise” alkalmazása.

Átfogó projektkutatás

Szerepvállalásunk egyik leghangsúlyosabbika a folyamatos projektkutatás, eredményeinek hazai és nemzetközi szintű alkalmazása a programok előrehaladásának segítése, és az innováció érdekében.

Egyedi szolgáltatások

Térbeli, időbeli és szervezeti határokat átlépve projektszervezetben dolgozunk, ahol minden feladatkörhöz, más és más tudású, szakmai ismeretekkel rendelkező munkatársra, szakértőre van szükség.

infoblokk