Reális célkitűzés és a hozzá tartozó feladatlebontás

2019.09.26. / PLM

Mi is a célkitűzés lényege?

A személyes vagy / és szakmai célok kitűzése minden coaching folyamat egy meglehetősen fontos kezdeti lépése. Az alábbi előadás/gyakorlat abban segít, hogy egy tisztább képet kapjunk arról, hogy MIT, MIKOR, MIÉRT és HOGYAN akarunk megvalósítani.

2019.09.26.-Dr.Sz.K.

A következő lépés a feladatlebontás.

Egyszerűnek tűnik, de nem az! Mindenki találkozott már vele, ha egy projektben nincs meghatározva konkrétan, hogy Kinek épül, Ki, Mit, Mikor és Mennyiért kell elvégeznie, akkor nem fog megvalósulni.

Nos erről és még számos, a két téma tervezett megvalósításához szükséges tudásterületekről fog előadást tartani Dr. Szabó Katalin coach, a Szent István Egyetem adjunktusa.

Megmondom őszintén, kíváncsian várom az október 15-ét, az előző konferencián még több bemutató tréninget kértetek a visszajelzések alapján, Györgyi kedvezett, most forgószínpad szerűen jönnek a bemutatók. Izgalmas lesz!

Jelentkezz még van rá lehetőség, gyere el Te is, mert most utoljára még ingyenesen részt tudsz venni a konferenciánkon. Regisztrálj az alábbi linken:

https://profi-project.eu/konferencia-2019-oktober-15

 

ISTVÁN

Project Life Management csapattagja

Tetszett a cikkünk? Oszd meg másokkal is!

Ha nem szeretnél lemaradni naponta posztolt cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre és mi egyben kiküldjük e-mail címedre a heti témában megjelent összes cikket!

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót és az Adatvédelmi nyilatkozatot.

infoblokk