Project Life Management promó videó forgatás

A hétfői napunk nagyon mozgalmasan telt, riportot készítettünk a Project Life Management Konferencia néhány előadójával és a konferencia háziasszonyával. A forgatás családias hangulatban telt, igyekeztünk úgy felépíteni a napot, hogy minél hatékonyabbak legyünk és minél több mini interjút tudjunk elkészíteni, ugyanakkor törekedtünk arra is, hogy mindenkivel a neki legmegfelelőbb időpontban találkozzunk. Igazából nem is olyan nehéz alkalmazkodni egymáshoz, csak egy kis tolerancia és megfelelő time management skills”, na meg persze néhány telefon kérdése. Téged is érdekel, hogy tudod a leghatékonyabban összehangolni mindennapi rutinfeladataidat és a munkahelyi teendőket, hogyan sajátíthatod el a rugalmas munkaidő-szervezés képességének kompetencáját? A konferencián többek közt erre a kérdésre is válaszolunk. http://konferencia.profi-project.eu

A konferencián több olyan nagyvállalat is képviselteti magát, ahol a fenntartható növekedés kulcseleme a felelős foglalkoztatás.

Az előadók közt szerepel Pálfalvi Márta a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója, aki az interjú során arról mesélt nekünk, hogy a jövőben a vállalatok fenntartható sikerének egyik kulcseleme az értékes munkatársak megtartása, elkötelezetté tétele. A konferencia háziasszonyát, Szabados Ágnest, az RTL Klub Híradójának híradós műsorvezetőjét arról kérdeztük, hogy miért tartja fontosnak ezt az egyedülálló, innovatív kezdeményezést. Dr. Budavári-Takács Ildikó a Szent István Egyetem Pszichológia Tanszékvezető egyetemi docense, a konferencián bemutatásra kerülű TUDATOS ÉLETVEZETÉS című kézikönyv egyik szerzője a különböző életszakaszainkban felmerülő eltérő jellegű problémák, és azok projektmenedzsment eszközökkel, módszerekkel történő megoldási javaslataira hívja fel a figyelmet az interjúban.

A nap zárásaként pegid Dr. Poór József, CMC, MTA nagy doktor foglalta össze néhány mondatban a Project Life Management Program előnyeit, aki a program születése óta bábáskodott az innovatív, egyedülálló szemlélet globális terjesztése, a projekt-menedzsment technikák magánéletbe való átültetése mellett.

EZÚTON SZERETNENK MEGKÖSZÖNNI AZ EGYÜTTMŰKÖDEST A VIDEÓ RESZTVEVŐINEK, ES MINDAZOKNAK, AKIK HOZZÁJÁRULTAK A NAP SIKEREHEZ!

infoblokk