Mit tekintünk Mi, a Project Life Management missziójának?

2019.08.13. / PLM

A tegnapi (2019.08.12.) cikkemben írtam:

“Vágyakozva tekintünk a mások által megosztott, illetve sugallt sikeres életvitelre. Ennek hatására saját életünket egyre inkább üresnek, sikertelennek érezzük, ami önértékelésünk, önbizalmunk csökkenését eredményezi.”

Annak érdekében, hogy ez ne így legyen, tudatosan kell gondolkodnunk és cselekednünk. Változtatnunk kell addigi hozzáállásunkon, gondolkodásmódunkon. Új ismeretekkel, képességekkel kell felvérteznünk magunkat, új szokásokat kell kialakítanunk.

Összességében, tudatosan kell vezetni, menedzselni az életünket.

2019.08.13. 1.kép

Káosz vs. Rend

 Ennek elősegítése érdekében dolgozta ki Lakatosné Dr. Szuhai Györgyi PhD a Project Life Management Programot (PLM) és hozta létre a Project Life Management Akadémiát.

 A Project Life Management Program egy olyan innovatív program, melynek célja és missziója a projektszemlélet és a projektmenedzsment eszköztár alkalmazásának magánéleti tevékenységekre történő kiterjesztése.

Egy egész életen át alkalmazható szemléletmód, mely vezérfonalat ad a kezünkbe, és alkalmazása hozzájárul ahhoz, hogy családunk harmóniában éljen, a munka – magánélet egyensúlya megteremtődjön, elégedettebbek, kiegyensúlyozottabbak legyünk.

A képzéseken bemutatásra kerül pl. egy-egy kiemelt téma: hogyan építsd fel logikusan a magánéleti projektedet, a digitális készségek fontossága és fejlesztésének lehetőségei, a pénzügyi tudatosság alapjai.

A mai rohanó világban egyre nagyobb szerepe van a digitális írástudásnak, a digitális készségek fejlesztésének és alkalmazásának. A digitális eszközök, alkalmazások ma már az egész életünket behálózzák.

Sokan – főként a fiatal generációk – már mindent digitálisan, az interneten keresztül intéznek, sőt szinte a közösségi médiában élik az életüket, ezen keresztül tartanak kapcsolatot másokkal, számukra ez válik a meghatározó információ forrássá.

A másik végletet azok képviselik (középkorúak, hátrányos helyzetűek, nyugdíjasok), akik nem tudták, vagy nem tanulták meg alkalmazni az informatikai eszközöket. Sok időt vesztenek, nem tudják tartani a lépéseket.

Önök hogyan látják, a közösségünk melyik csoportjának/csoportjainak lenne még szüksége ezen tudásra?

 

ISTVÁN

Project Life Management csapattagja

Tetszett a cikkünk? Oszd meg másokkal is!

Ha nem szeretnél lemaradni naponta posztolt cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre és mi egyben kiküldjük e-mail címedre a heti témában megjelent összes cikket!

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót és az Adatvédelmi nyilatkozatot.

infoblokk