Megvalósítás

2019.08.09. / PLM

A tegnapi cikkemben (2019.08.08.) a Project Life Management (PLM) Társadalmi felelősségvállalásáról, küldetéséről, céljairól írtam. A program kidolgozójától, a közreműködő szakembereken át, a projektcsapattagokig mindenki tisztában van azzal, hogy támogatók, segítők és együttműködő partnerekre van szükségünk.

Számítunk minden olyan szakmai, társadalmi szervezetre, alapítványokra akiknek fontos, hogy a “Tudatos életvezetés” tudás és eszköztára eljusson a különböző korosztályokhoz.

2019.08.09. kép

Nem adományokat, nem pénzt várunk, hanem – valós, tevőleges, hatékony cselekvést, hogy mielőbb elindítható legyen a szervezett képzés. Építjük kapcsolatainkat az általános iskolákkal, tankerületi központokkal, egyetemekkel, főiskolákkal, önkormányzatokkal, a BOKIK-al, a munkaügyi központokkal, cégekkel – a work-life balanc (munka-magánélet egyensúlya) miatt.

Az akkreditációnktól számítva 6-12 hónapon belűl el kívánjuk érni, hogy mindenki tudjon vagy ismerje meg a Project Life Management PLM tartalmát.

Zárásul, álljon itt a program megalkotójának Lakatosné Dr. Szuhai Györgyi PhD véleménye:

“Mindemellett a program céljainak megvalósításához nélkülözhetetlen olyan innovációra nyitott szervezetek támogatása, amelyek elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás, a hátrányos helyzetűek felzárkóztatása és munkaerőpiaci integrációja, az oktatásügy megreformálása és a társadalom “tudatosságra nevelés” iránt. Folyamatban vannak az együttműködési tárgyalások az oktatás különböző szintjein lévő intézmények vezetőivel.

Minél többen megismerik és magukénak érzik a programot, annál szélesebb társadalmi rétegekhez juthat el a PLM, segítő kezet nyújtva az életútjukban megrekedt “útkeresőknek” és a fejlődni vágyóknak.

 

ISTVÁN

Project Life Management csapattagja

Tetszett a cikkünk? Oszd meg másokkal is!

Ha nem szeretnél lemaradni naponta posztolt cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre és mi egyben kiküldjük e-mail címedre a heti témában megjelent összes cikket!

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót és az Adatvédelmi nyilatkozatot.

infoblokk