projectlife_logo_web

Projektszemléletben éljük az életünket, és minden apró lépést megtervezünk, felkészülünk rá, lépésről lépésre, lépcsőfokról lépcsőfokra érjük el a kitűzött céljainkat, ami lehet magánéleti és üzleti cél egyaránt.
Vegyük a kezünkbe sorsunkat, életünket, és – mint egy nagy projekt – valósítsuk meg álmainkat.

Ne félj kipróbálni egy új szemléletet, egy új megközelítést!

Partnerség Tisztelet, bizalom, közös cél, a növekedés motorja, az innovációk, ötletek, új látásmód forrása.
Rekreáció szemlélete Az egészséges szervezeti kultúra alapfeltétele a fizikai és mentális egészség kényes egyensúlyának megteremtése.
Országos lefedettség Személyes jelenlét és közvetlen kapcsolatot kívánunk biztosítani az ország egész területén, az átlagemberektől a nagy multinacionális cégekig.
Jövőkép Új szemléletű jövőmegközelítésben kidolgozott jövőképet mutatunk.
Egyediség Személyre szabott megoldások.
Komplexitás Gyökeresen átvizsgáljuk a szervezetét, részletes diagnózist állítunk fel, majd a szervezet egészére kiterjedő változási folyamatot indítunk és menedzselünk mely jótékony hatással lesz mind a magán- és az üzleti életére egyaránt.
Teammunka Csapatunk tagjait csakúgy mint ügyfeleinket, egyenrangú félként kezeljük a kollektív intelligencia jegyében

Szolgáltatásaink

Projekt menedzsment

A cég fő profilja a projektmenedzsment tanácsadás, a projektmenedzsment feladatok teljes körű ellátása. Szervezetünk naprakész információt nyújt a hazai és nemzetközi forrásszerzési lehetőségekről is.

Vállalati tanácsadás

A vállalati tanácsadás iránti igény legfőbb oka a szervezetekben felmerülő problémák, lehetőségek felismerése, az adható válaszok kidolgozása, az alkalmazható legjobb gyakorlat „bestpractise” alkalmazása.

Átfogó projektkutatás

Szerepvállalásaink egyik leghangsúlyosabbika a folyamatos projektkutatás, illetve eredményeinek alkalmazása hazai és nemzetközi szinten, a programok előrehaladásának segítése az innováció érdekében.

Egyedi szolgáltatások

Térbeli, időbeli és szervezeti határokat átlépve projektszervezetben dolgozunk, ahol minden feladatkörhöz, más és más tudású, szakmai ismeretekkel rendelkező munkatársra, szakértőre van szükség.

62 tudományos projekt kutatás
28 partner
37 év nemzetközi tapasztalat
50 év hazai tapasztalat

Programunk

Mertünk nagyot álmodni!

„Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.”

(Walt Disney)

Álmokból tervek, tervekből valóság!

A projekt elsődleges célja, hogy motivációt, bátorítást adjon, példát mutasson minden embernek, aki már megálmodta, megtervezte céljait, csak nincs hite, ereje, önmagába vetett bizalma ahhoz, hogy bele merjen vágni annak megvalósításába.

A siker nagy titka az, hogy nincs titok. Csak megfeszített, kitartó munka, pontosan kitűzött célok, részletes tervek, önmenedzselés, szorgalom és türelem. Ezek mind-mind szükségesek ahhoz, hogy megvalósítsuk álmainkat, elérjük céljainkat.

Az álom Magyarország egyik leghátrányosabb régiójában válik valóra, bebizonyítva, hogy nemcsak a fővárosban születnek csodák, és nem kell több ezer kilométerre utaznunk ahhoz, hogy sikereket érjünk el. Vállaljuk büszkén azt az életteret, ami megteremtette létformánk, gondolkodásunk alapjait.

Cégünk hitvallása, hogy az igazán sikeres ember legfőbb jellemzője, hogy elégedett az életével: szereti, amit csinál, hasznosnak érzi magát, szerető és biztonságos környezet veszi körül, vannak céljai, amelyeket lehet, hogy még nem ért el mind, de lépcsőfokról lépcsőfokra halad feléjük. Olyan életet él, amilyet ő választott, és képes ezt élvezni akkor is, ha nem minden területe tökéletes minden pillanatban.

Célunk egy olyan szemléletmód átadása, szervezeti kultúra kialakítása, amely a projektszemléletet szem előtt tartva olyan külső környezetet teremt egyéni és szervezeti szinten, amely elősegíti a belső egyensúly fennmaradását.

sikeres-boldog-ember

Munkatársak

Ismerjen meg minket!

Programvezető, Ügyvezető igazgató

Oktatási és Képzési ügyekért Felelős

Gazdálkodási Stratégia Felelős

Rendezvényszervezés Felelős

Rozgonyi_Zsoka

Oktatásszervezés Felelős

horvath_viktoria

Jogi és HR konzulens

jakab_krisztina

Pénzügyi konzulens

toth_istvan

Vállalati konzulens

infoblokk