Dr. Mészáros Aranka

2019.10.03. / PLM

A most következő cikkünkben a Tréning Mesterasszonyáról fogok írni Nektek. A Project Life Management (PLM) első számú trénere Mészáros Aranka, aki vidám tréningjeivel érdekes és sok tekintettben hasznos ismereteket szokott átadni.

2019.10.04._kép

Gondolatai a Project Life Management (PLM) programról és a projektszemléletről.

“Fontos számomra a projektszemlélet hangsúlyozása a magánéletben, mert megerősíti azt, amit trénerként és oktatóként hitvallásomnak tartok, konkrétan: tudatosan érdemes saját életünket tervezni és folyamatosan kontrollálni az általunk megtett utat ahhoz, hogy elérjük céljainkat.”

Mennyi munkába kerül, hogy valakiből jó oktató váljon?

Végzettsége alapján okleveles pszichológus, munka és szervezet-, valamint pedagógiai szakpszichológus végzettséggel rendelkezik, emellett T-csoport tréner, Gordon instruktor, TA-s, NLP-s és nemzetközi coach képesítést is szerzett.

Magáról mondta:

Több, mint 25 éves tréneri és oktatói tapasztalattal rendelkezem, melyet a Kossuth Lajos Tudományegyetemen (Debreceni Egyetem), az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen, a Szent István Egyetemen és különböző for- és nonprofit szervezeteknél szereztem.”

Milyen tréningeket szokott tartani?

Trénerként a szakterületei közé tartozik – többek között – az önismereti, személyes hatékonyság-, kommunikáció fejlesztése, konfliktuskezelés, a vezetői motivációk, csapatvezetési készségek fejlesztése és a generációmenedzsment. Jelenleg a Szent István Egyetem Társadalomtudományi és Tanárképző Intézetének Igazgatója, emellett rendszeresen tart tréningeket, tanácsadói tevékenységet végez a versenyszféra számára is.

Az egyik legjobb tanács, amit ma kaphatunk!

A komfortzónában való folyamatos tartózkodás a fejlődés gátja lehet. A saját életünk megváltoztatásának a kulcsa a mi kezünkben van, ez a saját magunkért történő felelősségvállalás. A jövőbeli sikereinknek a magánéleti projektek kapcsán az önismeret nagyon fontos kulcsa ahhoz, hogy teljesüljenek céljaink. A körülöttünk lévő embereket, kapcsolatokat is figyelembe érdemes vennünk, a kommunikációnak alapvető szerepe van a projektjeink sikerességében a problémák helyett a megoldásokra fókuszálva.

Mivel sajnos eddig még személyesen nem ismerhettem meg, ezért a róla korábban megjelent anyagokból állítottam össze a cikket.

 

KRISZTA

Project Life Management csapattagja

Tetszett a cikkünk? Oszd meg másokkal is!

Ha nem szeretnél lemaradni naponta posztolt cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre és mi egyben kiküldjük e-mail címedre a heti témában megjelent összes cikket!

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót és az Adatvédelmi nyilatkozatot.

infoblokk